Remedies

Remedies; van en naar de essentie.

Remedies zijn kleine flesjes met vloeistof, bestaande uit een combinatie van de essentie (kern, bronenergie) van meerdere plantenextracten en daarbij de enorm krachtige maar ook subtiele werking van de energie van edelstenen.
Deze remedies stem ik af op het dier. Elk dier is uniek en heeft daarbij een unieke benadering en toepassing nodig.

Jouw dier kan ik op afstand helpen, dus mocht je niet in de buurt wonen of niet mobiel zijn, is dat geen enkel probleem. Ik werk zelfs voornamelijk op afstand. Het is even effectief als dat ik jouw dier fysiek zie. Alles bestaat uit energie en werkt met energie en daarbij speelt afstand geen rol. Sterker nog, afstand bestaat niet.

Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom hier in de Praktijk of ik kom bij jou langs op locatie. Het mooie van het afstand werken is dat het dier er helemaal geen stress van ondervindt. In eigen omgeving geldt dat uiteraard ook in zekere mate.

De remedies zijn vloeistoffen zonder alcohol en worden daardoor zonder problemen door het dier ingenomen. Het lichaam neemt het makkelijk op, omdat het op een heel subtiel niveau vibreert, maar daardoor is het wel diep werkzaam en gaat het helemaal tot naar de bron, de kern van het probleem toe. Zodat de oorsprong dus echt wordt aangepakt, een heling voor altijd en niet een tijdelijke oplossing, zoals er zoveel producten zijn
Afhankelijk van het probleem, is de duur en actie uiteraard.
Vooraf bespreken wij alles en daarna maak ik de remedies. Je ontvangt een bericht wanneer ze klaar zijn. Ik kan ze bij je langs brengen of opsturen, of je haalt ze hier op.

Alles gaat in overleg, ik kan hier geen standaard voorbeelden geven, aangezien de aanpak divers is. Daarom is het ook zo effectief.

De remedies zijn ook een hele mooie aanvulling op medicatie die al wordt gegeven. Of als je bijvoorbeeld al in een traject loopt bij de dierenarts of holistisch arts, kunnen deze remedies juist de perfecte aanvulling bieden. Ze bijten elkaar niet. Ze werken op een geheel ander niveau in het lichaam.

Deze remedies zijn veelzijdig inzetbaar, heb jij een dier wat niet lekker gaat,
neem vooral even contact op en we bespreken de mogelijkheden.

  • Gezondheidsproblemen
  • Gedragsproblemen
  • Trauma’s
  • Blokkades
  • Ophoping van energie/afvalstoffen
  • Niet lekker in zijn vel zitten
  • Bij een groot vraagteken wat er aan de hand is
  • Als er van alles geprobeerd is maar er nog steeds geen gewenst resultaat is


Per Sé, kater, mooie verandering m.b.v. remedies die op hem afgestemd zijn.

Ik had nooit gedacht dat onze kater zo goed zou reageren op remedies. Al jaren heb ik contact met Diana. Ze steunt ons met natuurlijke producten met de gezondheid van onze dieren. In een cattery heb je nu eenmaal te maken met hormonen en de daarbij behorende stress in een groep katten. Dieren kastreren is natuurlijk de oplossing maar niet als je zorg wilt dragen voor het behoud van een ras. Ons motto is altijd geweest elke kat gelukkig. Ons Per Sé is een geweldige lieve kater. Zijn lieve karakter, zijn hormonale schommelingen en die van de dames in huis, dat werkt hem tegen. Hij is onderdanig aan zijn opa en mag best wat meer body krijgen. Diana is aan de slag gegaan om remedies specifiek voor Per Sé te maken. Een druppel flesje met vloeistof. Het leuke is ook dat hij geheel vrijwillig voor me gaat staan om de 2x daags druppeltjes op te likken. Nog mooier is dat we geweldig goed resultaat zien. Per Sé word voller en straalt weer, hij zit weer goed in zijn vel.
Dank je wel Diana zeker namens onze Per Sé
Een aanrader voor elke kat die veel beter in zijn vel kan zitten!

Groetjes
Esther

Voor vragen: info@pets-united.com