Reviews

02-05-2019 Geschreven door Marion Raspe.
Op 9 mei 2017 zat onze poes Gipsy ’s ochtends niet voor de deur na een nachtje buiten te zijn geweest. We hebben geroepen en gezocht in de directe omgeving en op alle plekjes gekeken die we van haar kenden. Ze was altijd in de buurt van ons huis. Dit was a-typisch gedrag en we vermoedden dan ook dat ze ergens opgesloten zou zitten. We hebben in de hele woonwijk posters opgehangen en flyers uitgedeeld maar ze bleef weg. Wel kregen we ontzettend veel lieve reacties van mensen uit onze woonwijk. Alle tips liepen we na maar zonder resultaat. We besloten om Diana te vragen of zij kon assisteren met haar kwaliteit van communiceren met dieren. Diana reageerde meteen op onze hulpvraag. Ze begreep helemaal hoe we ons voelden en ging aan de slag. Ze had succes! Ze had contact gemaakt met Gipsy. Ze zat niet opgesloten maar bleek zelf de keuze gemaakt te hebben om weg te gaan. Ze zat ergens in de buurt van ons huis. Haar verdwijning bleek een boodschap voor mij te hebben. Gipsy wilde dat ik me bewust werd van de verbinding die ik met haar heb en hoe zij en ik hiermee kunnen samenwerken. Haar eerdere pogingen om mij dit te laten weten had ik niet opgepikt. Na een paar tips van Diana hoe ik me op Gipsy kon afstemmen lukte het me om haar aanwezigheid te voelen. Ze bleek zich schuil te houden in de tuin van de buren. Omdat de buren niet thuis waren kon ik niet naar haar toe. Diana had al laten weten dat Gipsy een eigenwijs portret is en pas tevoorschijn zou komen als zij vond dat het goed was. Ook dat kwam uit want tijdens de negende nacht buiten kwam ze luidkeels mauwend onze tuin in. Gezond maar sterk vermagerd, dat wel. We zijn ontzettend blij dat ze er weer is en genieten nog dagelijks van haar mooie eigen wijsheid. De samenwerking tussen ons is tot stand gekomen en ontwikkelt zich nog steeds. Ik vond het een hele bijzondere ervaring om op deze manier bewust te worden van het contact dat er onbewust altijd al is tussen mens en dier. Diana weet dit contact heel helder te vertalen. Ik heb haar begeleiding als erg prettig ervaren. Ik kan haar van harte aanbevelen! Hartelijke groet, Marion

14-02-2019 Geschreven door Esther
Het weekend is van start en graag deel ik mijn ervaring over de reading en healing en remedies via Diana https://www.pets-united.com/
Ons Ferox Per Sé is een kater die in een harem van poezen leeft. En dat is niet altijd even makkelijk. Hormoon schommelingen en krolse poezen die je even niet mag dekken terwijl je ze zo lief hebt is niet eenvoudig voor een kater. Maar ook zijn karakter maakt het hem niet eenvoudig. Hij is enorm lief, een echte heer, maar onderdanig naar zijn groot vader Occido. Groot vader Occido heeft ook wat jaartjes zijn steentje mogen bijdragen voor ons geweldige ras, hij weet dus heel goed wat het is… Maar zo nu en dan zit hij jawel boven op Per Sé, nee hoor dekken kan hij niet meer … maar toch.
Vanwege de onrust heb ik dus wat hulp gezocht zodat ook ons Per Sé heerlijk in zijn vel zit en blijft zitten.
Het werkt heel apart en op afstand. Nee ze kon niet weten dat Per Sé met zijn linker oog kneep de laatste week en daar cavasan voor had gekregen… Ze had het gezien, onder zijn oog zat ophoping van snot.
En echt ik ben best nuchter wat dit betreft maar na de healing en reading, wat genies en prutjes bij zijn oog … een beetje natte poep voor twee dagen en werkelijk waar… zijn oog ziet er weer prachtig uit… Hij word weer voller, is rustiger en lijkt beter bestand tegen de hormoon schommelingen want ook het roepen wat hij af en toe in de week deed is over.
Ik ben zo ontzettend blij met de hulp die ik krijg van Diana. Elke kat gelukkig.
Ik weet fokken brengt nu eenmaal schommelingen en onrust mee en wat fijn dat ik op deze natuurlijke manier ook onze kater gelukkig kan houden!

Liefs, Esther

Amber

27-01-2019 Geschreven door Jill Bickes: Diana bezit het bijzondere vermogen om te communiceren met dieren. Diana verstaat deze kunst en gave heel goed. Heb je een vraag mbt het welzijn van je huisdier, jullie onderlinge band, of eventuele strubbelingen of lichamelijke klachten van het dier? Dan is het zeker aan te raden om een foto reading van je geliefde huisdier te laten doen bij Diana. Diana legt zonder moeite de vinger op de ‘zere’ en/of juiste plek. Wat je viervoeter niet kan, kan zij wel: in taal communiceren wat er om gaat in je huisdier. Hoe gaaf is dat?! Het kan veel inzicht geven, helpen bij het vinden van eventuele oplossingen bij problemen en geeft simpelweg ook meer begrip tussen mens en dier.
Daarnaast is het opmerkelijk om te zien en lezen dat je huisdier echt met een reden in je leven is. Mijn konijn wist mij feilloos mijn valkuilen en ‘zwakke’ plekken aangaande persoonlijke zaken, zoals relaties, innerlijke worstelingen te laten zien. 
 Het was heel ontroerend, ontwapenend en soms best confronterend om te lezen wat mijn huisdier over mij te vertellen had. En niet alleen over mij, maar ook over mijn strubbelingen van dat moment, onze onderlinge verhouding en waar ik nog dingen in te leren had. 
Want zeg nou eerlijk, wie kennen ons nu beter, dan onze eigen huisdieren? Onze huisdieren aan wie we onszelf zonder gene laten zien.Jezelf en je geliefde viervoeter een foto reading gunnen is echt een cadeau, waar je een lange tijd plezier van kunt hebben. De reading is nu drie jaar geleden, maar nog haal ik er dingen uit die voor mij van waarde zijn en mij aanknopingspunten geven op mijn weg.Als de band tussen mij en mijn huisdier zo sterk is, is er niets mooiers als je ‘furry’ friend een boekje open kan doen over hem/haarzelf, en jou en jullie onderlinge band.Het werd mij duidelijk dat mijn konijn veel aan mij spiegelde en teruggaf. Daarnaast werd nog eens bevestigd wat ik al wist: baasje en huisdier lijken enorm op elkaar en dat schept een band. Ambers’ foto reading heeft mij ontzettend veel moois gebracht en nog meer respect en waardering en liefde dan ik al had voor haar. Inmiddels is zij niet meer onder ons, maar met liefde lees ik haar wijze raad terug.
Jill Bickes 27-1-2019

Kater Per Sé

18-01-2019 Geschreven door Esther:
Ik had nooit gedacht dat onze kater zo goed zou reageren op remedies. Al jaren heb ik contact met Diana. Ze steunt ons met natuurlijke producten met de gezondheid van onze dieren. In een cattery heb je nu eenmaal te maken met hormonen en de daarbij behorende stress in een groep katten. Dieren kastreren is natuurlijk de oplossing maar niet als je zorg wilt dragen voor het behoud van een ras. Ons motto is altijd geweest elke kat gelukkig. Ons Per Sé is een geweldige lieve kater. Zijn lieve karakter, zijn hormonale schommelingen en die van de dames in huis, dat werkt hem tegen. Hij is onderdanig aan zijn opa en mag best wat meer body krijgen. Diana is aan de slag gegaan om remedies specifiek voor Per Sé te maken. Een druppel flesje met vloeistof. Het leuke is ook dat hij geheel vrijwillig voor me gaat staan om de 2x daags druppeltjes op te likken. Nog mooier is dat we geweldig goed resultaat zien. Per Sé word voller en straalt weer, hij zit weer goed in zijn vel.
Dank je wel Diana zeker namens onze Per Sé
Een aanrader voor elke kat die veel beter in zijn vel kan zitten!

Groetjes Esther

30-10-2018 Geschreven door Sharon de Klerk.
Door de Reading ben ik mijn kat beter gaan begrijpen en heb ik maatregelen kunnen treffen zodat de rust weer terug kwam in huis.
Ik ben heel blij met de Reading!
Ik raad t iedereen aan.

 

25-10-2018 Geschreven door Esther Kooyman.
Zo fijn dat ik Diana jaren geleden via haar natulistic website leerde kennen. Dat was al jaren geleden te Almere. Als Somali liefhebber wens ik alleen het beste voor de poezenkinders. Diana was en is er altijd met raad en daad. Zo blij dat ze haar energie positief inzet. Petje af Diana. Op zoveel punten heeft ze ons al geholpen, behandelingen in voortplanting issues en homeopathie, overstap naar andere voeding, ze voelt ontzettend goed aan wat de wensen zijn en waarin verbetering gebracht kan worden. Ook haar kennis delen doet ze met liefde, zo deelt ze haar kennis met alle Somali en Abessijn liefhebbers. Zo zijn er nog meer poezen geholpen met haar know how. Topper! Zo blij dat we zelfs nu dat je in een prachtige omgeving een nieuw bestaan opbouwd nog steeds voor iedereen klaar staat.
Ik en de poezenkinders wensen je alle geluk toe.

Best lastig om een stukje te schrijven, zodat men weet hoe blij we
zijn… hoop dat het zo goed overkomt.

Groetjes,
Esther

29-06-2018  Geschreven door Nel Holla:
Ik durf te zeggen dat ik heel sterk contact heb met mijn dieren, zowel vissen, parkietjes, schildpadden, honden, ook met mensen. De 1e vraag was aan jou, wat is er aan de hand met Joep? Wilde niet meer meer buiten lopen, was al 12 jaar, oké pillen voor zijn botten mee, ging beter. Ik wist dat hij een gezwel bij zich had. T was wachten op “ t moment dat hij afscheid nam” v d stoffelijke wereld , 14 jaar en 2 mnd. Door de kracht en t weten van Diana wist ik, dit gaat mij lukken. Dierenarts gebeld, kom maar, nee 17.00 uur kom ik. Ik heb thuis afscheid van Joep genomen, gehaktballetjes gegeven, dat vond hij zo lekker <3 Hij heeft een rug tia gehad, verlamd vanaf zijn middel naar beneden. Hij kon niet meer staan en zijn behoefte doen. Zijn ogen spraken dankbaarheid naar mij uit toen hij t spuitje kreeg . Dank je wel lieve Joep voor je steun aan mij en dat je er altijd was voor mij. Kite heeft de rol overgenomen … hij is de waakhond, ruikt zwijnen . Wat ben ik blij met mijn 2 viervoeters! Kus Nel

20-06-2018  Geschreven door Lisa Vis
Diana van Pets-united, zal je helpen te communiceren met jouw dier en daardoor je hart te openen voor hun boodschap.
Als jouw dier klachten heeft, waarvan je niet goed weet wat je ermee moet, kan Diana jouw dier helpen met weer goed in zijn/haar vel te komen. Door middel van massage en energie, kan ze helpen met gezondheidsklachten, spanningen en eventuele trauma’s uit het systeem te helpen. En net dat extra zetje geven om het lichaam zichzelf te helpen genezen en weer terug in balans te komen.
Als aanvulling heeft ze ontzettend mooie en gezonde producten voor huisdieren. Dit is namelijk een heel belangrijk punt om de gezondheid van het dier weer goed te krijgen. Verkeerde voeding en medicijnen hebben erg veel invloed op het lichaam wat zich in meerdere dingen kan uiten.
Ook kan je bij haar terecht voor een reading. Om meer te weten te komen wat je volgende stap moet zijn met jouw dier, wat er nou echt aan de hand is en wat jouw dier nou voelt of te zeggen heeft. Het is ook mogelijk om in contact te komen met een overleden dier. Het is voor ons mensen heel moeilijk om bewust te zijn van onze energie en wat we uitstralen. Dieren pikken dit feilloos op. Zij worden enorm beïnvloed door onze energie, gedachten, meningen en eigen gezondheid. Sta open voor wat Diana en jouw dier je te brengen heeft, het komt namelijk altijd vanuit liefde.

16-05-2018 Geschreven door Hellen Laheij

Lieve Diana,

Ik wil je bedanken voor je tijd, voor je inbreng, voor het meedenken,
kortom voor alles.
Ik heb ons contact als heel plezierig ervaren. En hoop dat je nog veel
mensen kunt helpen.

Met vriendelijke groet,

Hellen Laheij

23-03-2018 Geschreven door Sharon Lee Berkholst
Diverse losse ‘hoe gaat t met’ gehad betreffende (o.a. gezondheid) van mijn huisdiertjes. Georgii en Phileine de honden en mr.DEEKS, de hamster. Erg leuk om dat te vernemen. Ook de reading van Spooky, 1 van mijn 6 katten. Hij was heel veel binnen en als een prittstift aan mij vastgeplakt: 24 u.p.d. was hij ziek of wat was er met hem. Hij had wel iets maar de hoofdissue was ik. Duidelijk heeft hij zich t.o.v. Diana uitgelaten over wat er rondSPOOKte in zijn koppie. Na de reading en een gesprek met mij ging hij weer zijn weg… Lekker zijn schema en ritme. De prittstift tussen ons was losgeweekt. Mooie ervaring dus..

06-03-2018 Geschreven door Hellen Laheij
Ik ken Diana van de tijd dat ze nog bij Natulistic in de zaak stond. Toen ze de zaak overdroeg en eigenlijk voor de laatste keer met mij sprak over onze hond Branco, zijn allergiën enz gaf ze me een kaartje. En de boodschap stuur eens een foto. Daar is een flinke tijd overheen gegaan. En nu ik vastloop in de begeleiding van Branco heb ik haar een foto gestuurd en hebben we een telefonisch consult gehad. Heerlijk om met Diana te spreken. Zoveel rust vanuit. Ze gaf me flink wat handvaten en… een boodschap van Branco. Maar ook een natuurmiddel om hem te helpen zijn trauma een plekje te geven. Ik hoop over een paar weken te kunnen zeggen dat het hem geholpen heeft. Nu eerst met hem aan de slag. Er is werk aan de winkel met dit beestje. Dank Diana!

05-11-2017
Geschreven door Nel Schoehuijs

Graag lever ik een bijdrage in de vorm van een ervaringsschets met Diana om de lezer en nieuwe klant te helpen een beeld te vormen van het bijzondere werk dat Diana doet:
‘Een raar ruw plekje aan de zijkant van de buik van mijn hond. Veel jeuk, irritatie. Zelf kan ik op dat moment geen aanknopingspunt vinden’. Ik kende Diana destijds nog niet zo goed, maar ik stuurde haar een foto. In een mum van tijd berichtte zij mij terug met het te gebruiken (natuur)middel. Als sneeuw voor de zon verdween het irritatieplekje na toediening van dit supplement. Mijn hond bleek gelijk bij haar op de lijn te zijn gekomen. Een duidelijke en dankbare boodschap.
Na deze ervaring heb ik regelmatig contact met Diana. Dit doen we in de vorm van een telefonisch consult. De gesprekken zijn altijd intens op een plezierige manier. Zo zijn er altijd weer nieuwe inzichten of een perspectief dat mij verder helpt om op mijn pad de juiste wegen in te slaan of over te slaan. Ook de dieren maken dankbaar gebruik van deze gesprekken om informatie over hun welzijn door te geven of te bevestigen.