Reading

Een reading is een mooie manier om met je dier te communiceren.
Heel vaak komt het voor dat je best eens met je dier zou willen praten. Vragen hoe het met hem gaat, of hij goed in zijn vel zit, of hij iets nodig heeft of iets graag anders zou willen zien.

Of je wilt zelf graag iets aan hem/haar vertellen.

Je kunt ook communiceren met je overleden dier. Hoe gaat het nu met hem. Heeft hij zijn rust gevonden. Is hij nog bij jou? Heeft hij jou nog iets te zeggen? Zou je iets anders kunnen doen? Heeft hij pijn gehad? Hoe was de ervaring voor hem?

Noem maar op, de mogelijkheden zijn talloos.

“Ook praten dieren graag met jou. Zij hebben ook vaak iets te zeggen, maar hoe maken ze dat duidelijk aan jou?”

Als jij heel graag wilt weten hoe het met jouw dier gaat. Als je al zo’n lange weg bent gegaan, wat zijn gezondheid betreft, maar geen stap verder komt. Wat is er (lichamelijk of geestelijk) met hem aan de hand? Het is allemaal mee te nemen in een reading.

Het enige wat ik nodig heb, zijn een paar foto’s, kies ze uit op het gevoel, liefst zo recent mogelijk en anders even melden van wanneer de foto’s zijn.
Stuur ze per e-mail naar mij toe (zorg ervoor dat ik het gezicht en de ogen goed kan zien, dus geen flitslicht erin. Dit hoeft niet op elke foto zo te zijn, maar dat ik er in ieder geval één duidelijk kan zien en ook foto’s van het hele lichaam). Vermeld daarbij de naam, het geslacht, gecastreerd/gesteriliseerd of niet, geboortedatum en jouw eventuele vragen. Is er informatie waarvan jij denkt dat dat belangrijk is, kan je dat uiteraard altijd meesturen.

Stuur dit alles naar info@pets-united.com

De kosten zijn € 45,00 en je ontvangt de reading per e-mail in een document.

Hieronder zie je nog een filmpje waarin ik alles uitleg. Naast readings voor dieren doe ik ook readings voor mensen (info@auroracontactwithlife.com).

De readings zijn geweldig om te doen en het brengt je zoveel moois! 🙂

Lees hieronder ook nog het verhaal/de ervaring van Jill, naar aanleiding van een (foto) reading die ik voor (haar en) haar konijn Amber heb gedaan.

Hartelijke groet, Diana.

Hierbij de ervaring van Jill mbt de foto reading van haar konijn Amber:

Diana bezit het bijzondere vermogen om te communiceren met dieren. Diana verstaat deze kunst en gave heel goed.

Heb je een vraag mbt het welzijn van je huisdier, jullie onderlinge band, of eventuele strubbelingen of lichamelijke klachten van het dier? Dan is het zeker aan te raden om een foto reading van je geliefde huisdier te laten doen bij Diana. Diana legt zonder moeite de vinger op de ‘zere’ en/of juiste plek. Wat je viervoeter niet kan, kan zij wel: in taal communiceren wat er om gaat in je huisdier. Hoe gaaf is dat?! Het kan veel inzicht geven, helpen bij het vinden van eventuele oplossingen bij problemen en geeft simpelweg ook meer begrip tussen mens en dier.
Daarnaast is het opmerkelijk om te zien en lezen dat je huisdier echt met een reden in je leven is. Mijn konijn wist mij feilloos mijn valkuilen en ‘zwakke’ plekken aangaande persoonlijke zaken, zoals relaties, innerlijke worstelingen bloot te leggen. 

Het was heel ontroerend, ontwapenend en soms best confronterend om te lezen wat mijn huisdier over mij te vertellen had. En niet alleen over mij, maar ook over mijn strubbelingen van dat moment, onze onderlinge verhouding en waar ik nog dingen in te leren had. 
Want zeg nou eerlijk, wie kennen ons nu beter, dan onze eigen huisdieren? Onze huisdieren aan wie we onszelf zonder gene laten zien.Jezelf en je geliefde viervoeter een foto reading gunnen is echt een cadeau, waar je een lange tijd plezier van kunt hebben. De reading is nu drie jaar geleden, maar nog haal ik er dingen uit die voor mij van waarde zijn en mij aanknopingspunten geven op mijn weg.

Als de band tussen mij en mijn huisdier zo sterk is, is er niets mooiers als je ‘furry’ friend een boekje open kan doen over hem/haarzelf, en jou en jullie onderlinge band.Het werd mij duidelijk dat mijn konijn veel aan mij spiegelde en teruggaf. Daarnaast werd nog eens bevestigd wat ik al wist: baasje en huisdier lijken enorm op elkaar en dat schept een band. Ambers’ foto reading heeft mij ontzettend veel moois gebracht en nog meer respect en waardering en liefde dan ik al had voor haar. Inmiddels is zij niet meer onder ons, maar met liefde lees ik haar wijze raad terug.

Jill Bickes 27-1-2019