Brokken

Nutram grain free kattenvoer hebben wij op voorraad in verpakkingen van 6,8kg.
Overige varianten van nutram kattenvoer en nutram hondenvoer kunt u bij ons bestellen (snel leverbaar).

Deze graanvrije voeding is van hoogwaardige kwaliteit, waarbij alle goedkope ingrediënten, de zogenaamde vulstoffen en de voor het lichaam belastende grondstoffen er niet inzitten.

Daarom heb je met Nutram graanvrije voeding, een hele gezonde basis voor een goede gezondheid. Voer speelt een belangrijke rol en voorkomt je veel bezoeken aan een dierenarts of holistisch arts.

Nutram heeft een duurdere aanschafprijs, maar het biedt enorm veel voordelen.

T22 Nutram Total Grain-Free® Chicken and Turkey Cat Food. Bron: Nutram Petfood

Een holistische, extra voordelig voedselrijk recept, dat het welzijn van uw dier van binnen uit verbetert. Onze holistische aanpak begint met gezonde ingrediënten. Zoals een combinatie van lage glycemische linzen, groene erwten en kikkererwten hebben een bron van hoogwaardige eiwitten en gezonde koolhydraten. Dit gecombineerd met een mix van Lijnzaad, rijk aan omega-3 vetzuren en Kurkuma, een bron van curcumine dit biedt hulp bij het stimuleren van het immuunsysteem. Nutram’s Optimum Combinations™ gaat verder en biedt Cranberries, een natuurlijke verzuurder en Selderij Zaden een effectieve diureticum gebruikt om de gezonde vloeistof op peil te houden. Samen met de juiste pH en matige as niveaus ondersteunt dit de gezondheid van de blaas. U kunt erop vertrouwen dat het de Ideale keuze voor uw huisdier is,  met deze voeding ontwikkelt uw  een goede gezondheid.

T24 Nutram Total-Free® Trout and Salmon Meal Cat Food.
Bron: Nutram Petfood

Een holistische, extra voordelig voedselrijk recept, dat het welzijn van uw dier van binnen uit verbetert. Onze holistische aanpak begint met gezonde ingrediënten, zoals een combinatie van lage glycemische groene erwten, linzen en kikkererwten als een bron van gezonde koolhydraten en hoogwaardige eiwitten. Dit gecombineerd met een mix van kurkuma een bron van curcumine en zalm olie rijk aan omega-3 vetzuren. Biedt immuunsysteem stimulerende eigenschappen die helpen bij het ondersteunen van een sterk immuunsysteem. Nutram’s Optimum Combinations™ gaat verder en biedt Cranberries, een natuurlijke verzuurder en Selderij Zaden een effectieve diureticum gebruikt om de gezonde vloeistof op peil te houden. Samen met de juiste pH en matige as niveaus ondersteunt dit de gezondheid van de blaas. Met deze voeding ontwikkelt uw dier een goede gezondheid.

Er zijn al veel dieren met succes overgezet op dit voer. Een ideale oplossing bij allergieproblemen, maag- en darmproblemen en het voer is zo samengesteld dat blaas- en urine problemen ook worden voorkomen of verminderd.

Voor mijn eigen katten heb ik door de jaren heen alle mogelijke voeders geprobeerd, maar zij zijn zo gevoelig op hun darmen, dat ze direct aan de diarree zijn. Bij Nutram was het vanaf het begin, op beide smaken van de graanvrije variant, dat ze harde en mooie ontlasting hebben. En dat hadden ze daarvoor nog nooit gehad.

Tussendoor nog wel eens andere merken geprobeerd, maar elke keer hetzelfde resultaat. Ik heb met dit voer, voor hun, een hele mooie en stabiele basis. Ik verwen ze wel eens met iets anders, maar dat is altijd voor erbij. Hun darmen reageren direct en verder zijn ze supergezond. Dit is gewoon iets wat zij vanaf kitten al hadden en het is een zoektocht geweest, maar met een heel mooi resultaat.

Daarna bij veel klanten het probleem ook opgelost, onder andere met dit voer en uiteraard de juiste ondersteuning voor het dier erbij aan supplementen. Darmen die lange tijd onrustig zijn geweest zorgen voor een verminderde weerstand, dus moeten de nodige hulp hebben om weer te herstellen/op te bouwen.

Wil je meer informatie over dit voer of over de andere varianten van hun assortiment, ander voer, wil je bestellen of hulp bij de gezondheid van jouw dier, neem gerust contact op.

Ik ontmoet jou en jouw dier heel graag! Diana