BIBI Diepvriesvoeding

BIBI diervoeding onderscheid zich van andere versvlees voeding voor hond en kat  door meer dan 40 jaar ervaring. Hierbij kijken wij naar de samenstelling van het prooidier van de hond of kat, en proberen wij hier zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen met onze complete vleesmixen.

BIBI bevat geen kunstmatige anti-oxidanten en/of conserveringsmiddelen, zelfs geen kunstmatig toegevoegde vitamines en mineralen. Alles is 100% puur natuur in deze unieke voeding en komt volledig overeen met de natuurwetten van de carnivoor.

BIBI bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit zoals vers vlees van kippen, schapen en runderen. Het vlees is geschikt bevonden voor menselijke consumptie.

BIBI is nauw verwant met het BARF-principe (BARF staat voor biologically appropriate raw food). Dit is een manier van voeden die geïntroduceerd is door een Australische dierenarts die er twee boeken aan heeft gewijd. Wereldwijd voeren mensen hun honden via deze methode en de resultaten zijn veelal verbluffend

Wanneer u BIBI uit de vriezer haalt om te ontdooien, kunt u deze het beste op een schoteltje of in een lekvrij bakje in de koelkast laten ontdooien.


Aanbevolen doseringen:

Jonge honden: 40 gram per kilo lichaamsgewicht
Volwassen honden: 25 gram per kilo lichaamsgewicht

Jonge katten: 40 gram per kilo lichaamsgewicht
Volwassen katten: 30 gram per kilo lichaamsgewicht

U kunt de bovenstaande waarden verminderen of vermeerderen met 20% indien nodig.